Activitats

A Arati Yoga oferim mensualment activitats o “workshops” puntuals, per tal de poder gaudir de totes les branques que el Yoga ens ofereix. Són activitats obertes a tothom qui vulgui viure, aprofundir o simplement gaudir de les diferents experiències que oferim, tals com Kirtan (concerts meditatius de mantres), sessions de Yoga Nidra (relaxació profunda) acompanyades de bols tibetans, sessions especials de Yoga Restauratiu per a la Lluna Plena, Ceremonies de Cacao, Yoga Music Experience (sessió de Yoga amb música en directe) o Kundalini Yoga.

Música i Moviment

Música i Moviment

Descripció

Un espai on experimentar i explorar la música i el nostre cos com a mitjans a través dels quals ens expressem. La improvisació, l’espontaneïtat i l’escolta es posen en primer lloc per facilitar la connexió amb l’esser artístic que som per naturalesa. Al taller es combinaran propostes vinculades principalment a cançons, a la interpretació d'instruments, a l'audició, a la creació musical, al joc simbòlic, a la dansa, al moviment espontani, al dibuix i als contes. PERQUÈ ÉS UNA BONA IDEA QUE ELS INFANTS PARTICIPIN A UN TALLER DE MÚSICA I MOVIMENT? Afavoreix una exploració del so i el moviment plaent i sense judicis, facilitant la lliure i pròpia experimentació, creació i expressió Promou l’exploració d’una art (la música) mitjançant la qual ens podem expressar Ajuda a prendre consciència del cos com a instrument d’expressió Afavoreix una relació sana amb el propi cos com a mitjà a través del qual sentim i ens expressem Facilita la connexió amb l’ésser artístic i creatiu que som per naturalesa Fomenta l’exploració de les possibilitats sonores dels instruments, del que ens envolta i del nostre cos Afavoreix i potencia el creixement maduratiu de l’infant Ajuda a equilibrar l’energia Acompanya l’infant en el seu procés cap a una unitat corporal integrada Contribueix i ajuda els infants a adquirir autoestima que els dotarà d’autonomia en diferents àmbits de la vida Afavoreix les relacions entre els infants per a poder desenvolupar la sociabilitat Fomenta un descobriment de les pròpies capacitats expressives i motrius i de la dels altres Promou la cura del propi cos, dels propis límits corporals i de l’escolta i respecte dels límits dels altres QUI EL FACILITA? Gina Quatrecases Archs Llicenciada en Etnomusicologia per l’Escola Superior de Música de Catalunya Psicomotricista educativa i preventiva titulada per l’AEC (Associació per l’Expressió i la Comunicació, Barcelona) Acompanyant infantil i juvenil segons el model d’Educació Viva amb titulació del Centre d’Assessorament i Investigació d’Educació Viva, Barcelona; del Centre l’Albada, Arbúcies; i de La Caseta, Barcelona. Facilitadora de tallers de Sensibilitazció musical i Iniciació a la Música Facilitadora de tallers de Música i Moviment Facilitadora de tallers de Cant Coral Professora de clarinet (titulada pel Conservatori Professional de les Illes Balears) Professora d’ukelele Facilitadora de Kirtans i Viatges Sonors amb Gina & Hernan Music Practicant de ioga a Arati Yoga

Lloc

Arati Yoga

Data

inici a l'octubre

Hora

Dijous de 16h a 16.55h (6-8 anys) /17h a 17.55 (9-12 anys)

Aportació

35 euros mes / 15 matricula en el moment de la inscrpició

Descripció

Un espai on experimentar i explorar la música i el nostre cos com a mitjans a través dels quals ens expressem. La improvisació, l’espontaneïtat i l’escolta es posen en primer lloc per facilitar la connexió amb l’esser artístic que som per naturalesa.
Al taller es combinaran propostes vinculades principalment a cançons, a la interpretació d'instruments, a l'audició, a la creació musical, al joc simbòlic, a la dansa, al moviment espontani, al dibuix i als contes.

PERQUÈ ÉS UNA BONA IDEA QUE ELS INFANTS PARTICIPIN A UN TALLER DE MÚSICA I MOVIMENT?

 • Afavoreix una exploració del so i el moviment plaent i sense judicis, facilitant la lliure i pròpia experimentació, creació i expressió

 • Promou l’exploració d’una art (la música) mitjançant la qual ens podem expressar

 • Ajuda a prendre consciència del cos com a instrument d’expressió

 • Afavoreix una relació sana amb el propi cos com a mitjà a través del qual sentim i ens expressem

 • Facilita la connexió amb l’ésser artístic i creatiu que som per naturalesa

 • Fomenta l’exploració de les possibilitats sonores dels instruments, del que ens envolta i del nostre cos

 • Afavoreix i potencia el creixement maduratiu de l’infant

 • Ajuda a equilibrar l’energia

 • Acompanya l’infant en el seu procés cap a una unitat corporal integrada

 • Contribueix i ajuda els infants a adquirir autoestima que els dotarà d’autonomia en diferents àmbits de la vida

 • Afavoreix les relacions entre els infants per a poder desenvolupar la sociabilitat

 • Fomenta un descobriment de les pròpies capacitats expressives i motrius i de la dels altres

 • Promou la cura del propi cos, dels propis límits corporals i de l’escolta i respecte dels límits dels altres

QUI EL FACILITA?

Gina Quatrecases Archs

 • Llicenciada en Etnomusicologia per l’Escola Superior de Música de Catalunya

 • Psicomotricista educativa i preventiva titulada per l’AEC (Associació per l’Expressió i la Comunicació, Barcelona)

 • Acompanyant infantil i juvenil segons el model d’Educació Viva amb titulació del Centre d’Assessorament i Investigació d’Educació Viva, Barcelona; del Centre l’Albada, Arbúcies; i de La Caseta, Barcelona.

 • Facilitadora de tallers de Sensibilitazció musical i Iniciació a la Música

 • Facilitadora de tallers de Música i Moviment

 • Facilitadora de tallers de Cant Coral

 • Professora de clarinet (titulada pel Conservatori Professional de les Illes Balears)

 • Professora d’ukelele

 • Facilitadora de Kirtans i Viatges Sonors amb Gina & Hernan Music

 • Practicant de ioga a Arati Yoga