formacions

The Moon Yoga, és un programa formatiu que promou el retrobament amb la part llunar de les ensenyances del Yoga. Actualment, el Yoga s'està enfocant des d'una part solar, enèrgica, intensa amb objectius posturals i a vegades oblidant l'essència mateixa del Yoga, que és la connexió amb les parts més profundes del nostre ésser. Així doncs, The Moon Yoga, neix com a proposta de re-connexió amb la part llunar, tranquila, calmada que existeix en cada una de nosaltres.

The Moon Yoga consisteix en tres mètodes, que ens transporten cap a la interiorització, a endinsar-nos cap als espais interns, per nutrir-nos de la pau, la quietud i el silenci que resideix en el nostre interior. Aquests tres métodes són el Yin Yoga, Yoga Restauratiu i la part llunar del Hatha Yoga (Moon Hatha Yoga), la qual l'enfoquem a les pràctiques més adeqüades en el procés “Moon” de la dona: menstruació, climateri i menopausa.

A qui va dirigit?

El programa formatiu The Moon Yoga, està dirigit a qualsevol persona que vulgui aprofundir tant a nivell teòric com pràctic, en les ensenyances d'aquest mètode.

És una formació que el seu objectiu principal és la integració dels coneixements dels mètodes esmentats anteriorment, per tal de promoure la capacitat de la pròpia pràctica, de manera que aquesta resulti segura, agradable, efectiva i apte per a tothom.

Dirigida també a professors de Yoga, que vulguin introduïr el mètode The Moon Yoga tant a la seva pròpia pràctica com a les classes que imparteixen, amb l'objectiu tant de donar classes completes de The Moon Yoga com d'incloure part de les pràctiques de Yin Yoga, Yoga Restauratiu o Moon Hatha Yoga en les pràctiques més solars per tal de complementar-les i crear un equilibri energètic adequat.

Dirigida també als homes que vulguin conèixer i connectar amb les pràctiques de Yin Yoga i Yoga Restauratiu; i als professors de Yoga que vulguin acompanyar a les dones en la seva pràctica de Yoga d'una manera més conscient i amb més coneixements de quines són les pràctiques adecuades en cada fase de la dona.

Per a les persones que vulguin cursar el "teaching", la formació conté 2 móduls més “Teaching The Moon Yoga” per tal d'aprendre com seqüenciar, ajustar i adaptar les pràctiques. 

Duració de la formació

La formació consta de 5 dissabtes presencials, 1 per mes, d'octubre a febrer.

Si curses també el "Teaching The Moon Yoga", la formació consta de 7 dissabtes presencials, 1 per mes, d'octubre a abril.

A més de les hores presencials, hi haurà pràctiques i lectures no presencials.

Total de la formació: 60 hores, o 80 hores per a qui cursa el Teaching The Moon Yoga.

Continguts de de la formació

 • Yin Yoga (teoria i pràctica)
 • Yoga Restauratiu (teoria i pràctica)
 • Moon Hatha Yoga destinat a menstruació – climateri – menopausa (teoria i pràctica)
 • Vayus i Pranayames llunars
 • Mantra Yoga: les divinitats femenines: connectant amb l'energia femenina a través del mantra.
 • Olis essencials llunars: propietats i usos per acompanyar les sessions The Moon Yoga amb olis essencials.
 • Seqüències de Yin Yoga, Yoga Restauratiu i Moon Hatha Yoga per a la pràctica personal.
 • Teaching The Moon Yoga: *com ajustar i adaptar les asanes del mètode The Moon Yoga *l'art de seqüenciar: com crear seqüències harmòniques i efectives.

Imparteix la formació: Atzahara Viñolas Arenas.

Col-labora: Xisca Gelabert (comare) amb el contingut d'anatomia i fisiologia de la menstruació-climateri-menopausa

Dates i horaris 2023-2024

 • 21 Octubre 2023
 • 18 Novembre 2023
 • 16 Desembre 2023
 • 20 Gener 2024
 • 17 Febrer 2024

Teaching The Moon Yoga:

 • 16 març 2024
 • 20 abril 2024

Dissabtes de 10 a 14h i de 15.30 a 19h

Preu de la formació

D'octubre a febrer 750 euros (700 euros si t'inscrius abans del 15 d'agost)
D'octubre a abril 1050 euros (1000 euros si t'inscrius abans del 15 d'agost) 

Si no tens tot el material necessari per a cursar la formació, t'oferim fer la comanda junt amb la teva inscripció a un preu super especial!! Kit material: 2 blocs + bolster gran + cinturó + manta yoga + coixinet relax ulls = 100 euros (És imprescindible tenir tot el material per cursar la formació)

Modalitats de pagament:

 • Un únic pagament: 200 euros de matricula en el moment de la inscripció, i 500 euros a l'octubre (si t'inscrius després del 15 d'agost: 550 euros)
 • Dos pagaments: 200 euros de matrícula en el moment de la inscripció i 250 euros a l'octubre i al desembre (275 euros si t'inscrius després del 15 d'agost)

Si curses el Teaching The Moon Yoga

 • Un únic pagament: 200 euros de matrícula en el moment de la inscripció, i 800 euros a l'octubre (si t'inscrius després del 15 d'agost: 850 euros)
 • Dos pagaments: 200 euros de matrícula en el moment de la inscripció i 400 euros a l'octubre i al desembre (si t'inscrius després del 15 d'agost: 425 euros)
 • Quatre pagaments: 200 euros de matricula en el moment de la inscripció i 200 euros a l'octubre, desembre, febrer, abril (215 euros si t'inscrius després del 15 d'agost)

Un cop feta la inscripció i el pagament de la matrícula; els 200€ de matricula no són retornables. Només ho seràn en el cas de que el curs no es dugui a terme per a causes de la pròpia escola de formació.